Imorgon.

Imorgon vid denna tiden befinner vi oss på flygplatsen i Kastrup. Då har vi framför oss många, långa timmar i ett flygplan som tar oss hela vägen till Chicago.

Det är helt otroligt att vi faktiskt åker imorgon. Trots att det är världens härligaste vårväder här i Glimåkra, så är nästan hela klassen inomhus. Alla befinner sig på sina rum och fixar färdigt det allra sista i packningen inför imorn.

Imorgon efter frukost kl 9.00 skjutsar vaktmästarna oss i bussarna till Osby. Därifrån far vi vidare med ett tåg som går kl 10.03 som gör att vi är framme i Kastrup kl 11.34. Planet lyfter kl 15.40, så vi har god tid på oss att checka in, äta och försöka ta det så lugnt vi kan och njuta av att vi faktiskt är på väg.

Här är vårt schema för tiden i Chicago.

(klicka på bilden)

/Glim of Grace genom en förväntansfull Alexandra.

Kommentarer
Postat av: Alexandras mamma Cia =)

Whohoo!!!! Exciting!!

Vi här hemma i Nybro kommer följa er med spänning. Hoppas verkligen att ni ska få vara till stor välsignelse och få med er en massa sköna upplevelser hem. Var rädda om er och ta hand om er som grupp!

Vi ber för er och vet att ni vilar i Guds hand. (ändå kommer man gnaga lite på naglarna tills ni är hemma igen.. mammanojor ;)

Meddela flightnumret så vi kan följa flighten via radar24.



Massor av kramar på er allihop!

2012-03-14 @ 16:20:13
URL: http://ciaslyckopiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0