Svar!

tim p om Hello there!:
Är ni alla friska? Klarar ni av det hektiska programmet? Borde vi skicka några par varma strumpor?

Tack för svar och frågor!!

Svar:

nej, alla är inte helt friska. Eftersom det har varit så varmt ute och sen när vi satt oss i bussarna har vi ständigt haft ac'n med fullt flås på, så har det resulterat i att många har ont i halsen och särskilt då när man sväljer. Varit några fall med extrem huvudverk och ett par med feber. Men annars håller alla humöret uppe och är glada.

Ja, vi klarar av det hektiska programmet. Alla blir självklart extremt trötta, men det är så kul så på något vis hittar man styrka att klara av det, just på grund av att vi har så roligt och det är så intressant.

Haha! Nej det tror jag inte ni behöver göra :) det har varit ca 25-30 grader varje dag fram tills nu, så strumpor har knappt inte använts. Nu har regnet kommit dock. Idag har vädret varit surt, molnigt och regnigt. Så nu kanske strumporna behövs i alla fall ;)


/Glim of Grace genom Alexandra


Kommentarer
Postat av: tim p

Gummistövlar och galonisar då?

Apelsinjuice och vitlök (inte tillsammans naturligtvis) fungerar bra. Juicen förser Er med vätska, socker och c-vitamin. Vitlöken är bakteriedödande. Och skruva ner på a/c: ni har märkt vad den gör för era röster och den bara höjer temperaturen ytterligare för de utanför bussen som inte har råd med a/c. För övrigt, bra att ni ser och lär er nya saker.

2012-03-24 @ 14:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0