Välkommen!

Låt mig presentera Glim of Grace! Vi är 24 personer som som samlat ihop oss från Sveriges alla hörn ner till norra Skåne där vi går på Glimåkra folkhögskola med inriktning gospel, och därigenom bildat en gospelkör ihop - Glim of Grace.

Vi befinner oss nu mitt inne i vår andra termin här. Fram tills nu har vi, förutom att gå i skolan på vardagarna, turnerat runt i Sverige och haft konserter. Men nu är det dags för oss att fara västerut till USA, närmare bestämt Chicago som för övrigt är gospelns huvudstad. Man kan lite lätt se detta som en studieresa samt kulturutbyte. Vi kommer hem i slutet av mars, och därefter börjar vårt turnerande här i Sverige igen.

Genom denna bloggen är det främst tänkt att ni där hemma ska kunna följa vår resa till USA, och ta del av alla våra tankar och känslor före, under tiden, och efter. 

/Glim of Grace genom Alexandra.

Kommentarer
Postat av: Farfar &farmor

Vad spännande, vi kommer att följa er med stort intresse. Vi önskar er många härliga upplevelser och välsignelser som ni kommer att följa er hela livet. Bless<3<3 Mormor & Morfar.

2012-03-12 @ 10:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0